این دستگاه برای تولید انواع قیر پلیمری اصلاح شده (توسط SBS, EVA, PE ) و تولید قیر های اصلاح شده با پودر لاستیک طراحی شده است. فرآیند تولید توسط یک سیستم تمام اتوماتیک کنترل می شود. بخش های اصلی دستگاه عبارتند از: مخزن قیر داغ، بدنه اصلی، تغذیه خوراک، دیگ روغن داغ و اتاق کنترل.
همزمان با ورود بشر دوران صنعتی که با استفاده گسترده تر انسان از نیروی ماشین در اوایل قرن هجدهم میلادی آغاز شد. تلاشهای افرادی نظیر وات ،مارکیز …، از انگلستان در ارتباط با گسترش بهره برداری از نیروی بخار و طراحی و ساخت دیگ های بخار شروع شد.
عمده قیر طبیعی ایران (گیلسونایت) که در استانهای کرمانشاه، ایلام و خوزستان یافت می شود به شکل جامد هستند.
قیرطبیعی به همان شکل اولیه و جامد قابل استفاده نیست و برای اینکه از آن استفاده کنند معمولا آن را با قیرهای نفتی مخلوط می کنند و یا در حلال حل کرده و برای ساخت عایق ساختمانی یا ایزوگام از آن استفاده می کنند. قیرهای طبیعی قابل استفاده قیرهایی هستند که با قیر نفتی قابل امتزاج باشند و محصولی که بدست می آید بتواند استانداردهای لازم را برای کاربردهای عایق رطوبتی و همچنین راهسازی کسب کنند.
قیر جسم سیاهی است که از شمار زیادی هیدروکربور ، که به سیستم کولوئیدی در هم شده اند ، درست شده و دارای هیدروکربورهای گوگرد دار و اکسیژن دار هم هست . با گرما دادن به قیر ، از شخی به سفتی خمیری به شلی و آبکی میرود و در روغنهای معدنی حل میشود .
قیر چسبنده است و دانههای سنگ را به همدیگر میچسابند ، این است که در ساختن رویههای سیاه آسفالتی مصرف میشود . آب در قیر نشئت نمیکند ، از این رو با آن ساختمانها را آب بندی میکنند .
در ایران ، قیر را اززمان باستان میشناختند . گمان میرود واژه قیر بابلی یا الامیباشد ، زیرا آنها قیر معدنی را برای آب بندی کردن ساختمانها و به جای ملات مصرف میکردند . امروزه قیر را دو جور به دست میآورند ، آن را از معدن در میآورند (قیر معدنی)و بیشتر قیر مصرفی در راه سازی و آب بندی کردن ساختمانها ، از پالون نفت خام تهیه میشود . (قیر نفتی)
در طبقه بندی بر اساس گرانروی قیرها با توجه به مقدار گرانروی مطلق در C° ٦٠ و یا گرانروی کینماتیک در C° ١٣٥، رده بندی و جهت هر یک از آنها معیارهای فنی مشخصی تعیین شده است.
گرانروی مطلق بر حسب پواز و گرانروی کینماتیک بر حسب سانتی استوکس بیان میشود. طبقه بندی و مشخصات قیرهای خالص در استانداردهای AASHTO–M٢٢٦ وASTM–D٣٣٨١ گزارش شده است.
برج های خنک کن علاوه بر تقسیم بندی از نظر شکل ظاهری، متریال و جنس و نحوه برخورد هوا با آب، از نظر کلیات خنک کاری نیز دارای شرایط متفاوتی هستند.
در این بخش به بررسی کولینگ تاور خشک می پردازیم و در مورد نحوه عملکرد این نوع برج خنک کن توضیحاتی ارائه می کنیم. عملکرد برج های خنک کننده بر مبنای خنک شدن جریان سیال یا آب، بر اساس تبخیر سطحی است. بدین ترتیب در حالی که دمای متوسط تابستان در تهران حدود ۴۵ درجه سانتیگراد است (دمای حباب خشک Dry Bulb)، بدلیل پایین بودن دمای وت بالب یا حباب تر (Wet Bulb)که در حدود ۲۵ درجه سانتیگراد می باشد، امکان خنک کردن آب تا حدود ۲۸ درجه سانتیگراد (در گرمترین شرایط) وجود دارد. این در حالی است که در شرایطی که دمای هوا، از میزان ذکر شده پایین تر بیاید، رسیدن به دماهای کمتر نیز امکان پذیر می باشد. شایان ذکر است کولر آبی نیز عملکردی مشابه برج خنک کننده دارد با این تفاوت که در کولر آبی، هدف اصلی خنک کردن دمای هوا است.
ديگ بخار لوله آبي واتر تيوب انعطاف پذيري در طراحي ديگ هاي لوله - آبي منجر به ساخت مخزنها و سطوح حرارتي متنوع در سطح جهان شده است. در اين قسمت به معرفي متداول ترين آنها مي پردازيم. امروزه بيشتر توليد كنندگان علاقمند به ساخت ديگهاي بخار دو مخزني يا تك مخزني مي باشند.
دیگ بخار فایر تیوب کاربرد دیگ های بویلر های بخار در پروژه های تاسیسات صنعتی ، صنایع غذایی وصنایع کشاورزی و تولید قارچ و... جهت تولید بخار با بازده بسیار بالا می باشد.
نفت خام : نفت خام مایعی غلیظ و افروختنی بهرنگ قهوهای سیر یا سبز تیره یا سیاه است که در لایههای بالایی بخشهایی از پوسته کره زمین یافت میشود. نفت شامل آمیزه پیچیدهای از هیدروکربنهایی گوناگون است .
نگاه کلی روشهای مختلفی برای جداسازی مواد اجزای سازنده یک محلول وجود دارد که یکی از این روشها فرایند تقطیر میباشد در روش تقطیر جداکردن اجزاء یک مخلوط ، از روی اختلاف نقطه جوش آنها انجام میگیرد.